Arvoseminaarin järjestäjät

Oulun Eteläinen Rotaryklubi Ry

Vuonna 1975 perustettu eettisellä pohjalla toimiva, sitoutumaton palvelujärjestö, joka on osa maailmanlaajuista Rotary-järjestöä (Rotary International). Rotarien periaatteena on palvella muita, edistää rehellisyyttä, lisätä kansainvälistä yhteisymmärrystä ja hyvää tahtoa sekä rauhaa liikemaailmassa ja yhteiskunnassa. Periaatteiden toteuttamista toteutetaan edistämällä kanssakäymistä ja toveruutta eri ammattiryhmien ja yhteiskunnan johtohenkilöiden keskuudessa.

Rotaryn nuorisovaihto on tärkeä osa Rotarytoimintaa ja tarjoaa vuosittain noin 8 000 nuorelle mahdollisuuden tutustua muiden maiden kulttuureihin. Vaihtoehtoina ovat vuosivaihto (10–11 kk), kesävaihto (n. 2 kk) ja leirivaihto (n. 1 kk).

Arvoseminaari on järjestetty vuosittain yhdessä Oulun Kauppaklubin kanssa. Tilaisuus on alueellinen keskusteleva tapahtuma ajankohtaisille teemoille ja tarjoaa mahdollisuuden päättäjille sekä yleisölle ottaa kantaa yhteiskuntakriittisin puheenvuoroin. Perinteen ja järjestön periaatteiden toteuttamisen mukaisesti tuotto on lahjoitettu alueelliseen hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää


Oulun Kauppaklubi Ry

Oulun Kauppaklubin tarkoitus on edistää yritysten eettisiä arvoja, vastuullista johtamista ja liiketoiminnan etiikkaa. Välitämme tietoa ja aktivoimme keskustelua arvojohtamisen kokemuksista ja parhaista käytännöistä. Järjestämme arvojohtamiseen liittyviä tapahtumia ja seminaareja. Oulun Kauppaklubi tukee arvojohtamiseen ja eettiseen liiketoimintaan liittyvää tutkimusta stipendein.

Lue lisää


Oulun Yliopisto

Oulun yliopisto on kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto, joka rakentaa tulevaisuuden uutta osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin. Tulevaisuuden osaaminen on uuden tiedon löytämistä, hyödyntämistä ja soveltamista. Oulun yliopisto tutkii ihmistä ja kulttuureja muuttuvassa elinympäristössä sekä uuden teknologian mahdollisuuksia ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi. Oulun yliopisto on arktisten olosuhteiden, ympäristön, teknologian ja kulttuurin asiantuntija. Vuonna 1958 perustettu, yli 13 000 opiskelijan ja lähes 3000 työntekijän muodostama tutkimus- ja koulutusyhteisö on Suomen monitieteisimpiä ja suurimpia yliopistoja. Oulun yliopiston kahdeksan tiedekuntaa ja monet erikoistuneet tutkimusyksiköt luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille ja uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin.

Lue lisää


Forum24

Oulun seudun kaupunkilehti, joka ilmestyy kahdesti viikossa noin 90.000 kappaleen painoksena. Lehdessä on vahva ajankohtaispainotus: tuoreita uutisia ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja sekä tapahtumatietoja. Forum24 kuuluu Kaleva-konserniin.

Lue lisää


Oulun Kärpät

Oulun Kärpät on vuonna 1946 perustettu suomalainen jääkiekkoseura. Kärpät on voittanut jääkiekon SM-liigan kahdeksan kertaa.

Lue lisää


FIM

FIM on suomalainen varainhoitaja ja yksityispankki, joka palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä ja instituutiosijoittajia. Olemme innovatiivinen toimija, joka lanseerasi viime vuonna Pohjoismaiden ensimmäisen ja edelleen ainoan, täysin tekoälyyn perustuvan sijoitusrahaston. Vastuullisuus on tärkeä toimintaamme ohjaava periaate. Olemme esimerkiksi tuoneet vaikuttavuussijoittamista Suomeen yhdessä vastuullisen sijoittamisen asiantuntijayhtiön Epiquksen kanssa. Vaikuttavuussijoittamisessa pääomia kanavoidaan sijoituskohteisiin, joissa tavoitellaan myönteisiä ja mitattavia yhteiskunnallisia tai ympäristöllisiä vaikutuksia rahallisen tuoton lisäksi.
FIM on perustettu vuonna 1987 ja on osa S-pankki -konsernia.

Lue lisää