Arvoseminaari 2025

Arvoseminaari® järjestetään jälleen 5.2.2025

Seuraava seminaari, joka käsittelee yrityselämän etiikkaa, järjestetään Oulun yliopiston Saalastisalissa helmikuussa 2025.

Perinteinen ja arvostettu Arvoseminaari® järjestettiin vaaliteemalla tammikuussa 2023

Lähes puolen vuoden projekti huipentui ja Arvoseminaari järjestettiin 17.1. Oulun teatterin Pikisalissa. ? Teemana "Pohjoisen elinkeinoelämän tulevaisuus" ja panelisteina Li Andersson, Sari Essayah, Harry Harkimo, Maria Ohisalo ja Petteri Orpo. Myös Riikka Purran piti olla paikalla, mutta hänen lentonsa peruttiin viime metreillä. Kyseessä ei ollut vaalitentti vaan seminaari arvoista, mukava että myös huumorinkukkakin kukki ja meidän loistava juontaja Piia-Noora Kauppi antoi parastaan. Myös yleisö lähti pienen lämmittelyn jälkeen mukaan. Perinteisesti jaettiin myös etiikkapalkinto, jonka voitti Kure. Onnea yrittäjille ❤️ Arvoseminaari jälkeen ensi vuonna uusin panelistein ja teemoin. Kuvat: Janica Karasti / Neotar _CA_7851 _CA_7571 _CA_7762 _CA_7524 _CA_7696 _CA_7562 _CA_7579 _CA_7682 _CA_7585 _CA_7477

 

 

TAPAHTUMAN PANELISTIT:

Li Andersson

Li Andersson on Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja, opetusministeri ja kaupunginvaltuutettu Turussa. Li on valtiotieteiden kandidaatti, opiskellut kansainvälistä oikeutta Åbo Akademissa ja erikoistunut kansainväliseen ihmisoikeuslainsäädäntöön ja pakolaisoikeuteen. Sivuaineena hän olen opiskellut Venäjän kieltä ja kulttuuria.

Sari Essayah

Sari Essayah on Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja ja kunnanvaltuutettu Lapinlahdella. Koulutukseltaan Sari on ekonomi ja hän on opiskellut Vaasan yliopistossa, pääaineena laskentatoimi. Sarilla on laaja kokemus järjestö- ja vapaaehtoistyöstä erityisesti urheilun saralla.

 

Harry "Hjallis" Harkimo

Harry "Hjallis" Harkimo on Liike NYT puheenjohtaja ja kansanedustaja. Harry on diplomiekonomi, joka on toiminut yrittäjänä, urheilujohtajana, kilpapurjehtijana ja tubettajana.

Maria Ohisalo

Maria Ohisalo on Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja, ympäristö- ja ilmastoministeri ja Helsingin kaupunginvaltuutettu. Maria on yhteiskuntatieteiden tohtori, pääaineena sosiologia ja valtiotieteiden maisteri, jossa hänen pääaineenaan oli sosiaalipolitiikka.

Petteri Orpo

Petteri Orpo on Kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja ja Turun kaupunginvaltuutettu. Petteri on valtiotieteiden maisteri, jossa hänellä pääaineena oli taloustiede ja pro gradun hän on tehnyt kunnallisesta palvelutuotannosta.

 

TAPAHTUMAN JUONTAJA:

Piia-Noora Kauppi

Piia-Noora Kauppi on oululaislähtöinen entinen europarlamentaarikko ja Finanssiala ry: toimitusjohtaja 2008-2022. Hän on ollut Oulun kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen 1996-1999. Nykyisin hän toimii mm. UPM-Kymmenen ja Gofore Oyj:n hallituksen jäseninä sekä Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön valtuuskunnan jäsenenä ja SOS Lapsikyläsäätiön hallituksen puheenjohtaja.