Yhteistyökumppaneille

Etsimme tällä hetkellä yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistavat Arvoseminaari 2020 -tapahtuman.

Paketti 1 (Pääyhteistyökumppanuus): 1500€ (+ alv 24%)
Sis: Logo esitteeseen, logokaruselliin sekä valokuvausseinään

Verkostoitumistilaisuuden aikana valkokankaalle on heijastettu ”logokaruselli” otsikolla ”Tämän tapahtuman mahdollistivat”. Alkuspiikkien aikana ja huomion kiinnittyessä kohti lavaa, esitellään erikseen pääyhteistyökumppanit omalla otsikollaan. Tapahtumassa kaikille kuulijoille jaetaan ohjelmalehtinen, jossa yhteistyökumppaneiden logot ovat näkyvissä. Yhteistyökumppaneillamme on mahdollisuus saada näkyvyyttä myös Arvoseminaarin sosiaalisen median kanavissa. Tapahtuman vieraat voivat kuvata itseään valokuvausseinää vasten, jossa pääyhteistyökumppaneiden logot myös näkyvät. Salin etuosasta on varattu rajattu määrä paikkoja yhteistyökumppaneillemme.

Paketti 2 (Suosituin): 700€ (+ alv 24%)
Sis: Logo esitteeseen ja logokaruselliin

Seminaarin alkaessa salin valkokankaalle on heijastettu ”logokaruselli” otsikolla ”Tämän tapahtuman mahdollistivat”. Tapahtumassa kaikille kuulijoille jaetaan ohjelmalehtinen, jossa yhteistyökumppaneiden logot ovat näkyvissä. Yhteistyökumppaneillamme on mahdollisuus saada näkyvyyttä myös Arvoseminaarin sosiaalisen median kanavissa. Salin etuosasta on varattu rajattu määrä paikkoja yhteistyökumppaneillemme.

Paketti 3: 350€ (+ alv 24%)
Sis: Logo esitteeseen (käsiohjelma)

Tapahtumassa kaikille jaetaan ohjelmalehtinen, jossa yhteistyökumppaneiden logot ovat näkyvissä. Salin etuosasta on varattu rajattu määrä paikka yhteistyökumppaneillemme.

 

Tapahtuman tuotto käytetään paikallisten nuorten tukemiseen, sekä stipendeihin.

Mikäli on jotain kysyttävää yhteistyöhön tai paketteihin liittyen, ota yhteyttä:

arvoseminaari2020@gmail.com