Yhteistyökumppanit

Oulun kaupunki

Oulu – asteen verran parempi kaupunki

Oulu on yli 200 000 asukkaan suuri, mutta kuitenkin mukavan kompakti ja leppoisa kaupunki, jossa kulkee mistä vain minne vain 20 minuutissa. Oulu on koulutus- ja tutkimuskaupunki, joka edustaa maailmassa myös villien ideoiden kulttuurikaupunkina – onhan kyseessä vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki! Globaalia viestintää mullistavan langattoman teknologian lisäksi oululaiset ovat keksineet muun muassa ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskilpailut, bisnesideoitten pitchaamisen avannosta sekä mieskuoron, joka ei laula vaan huutaa.

Oulun lentokentällä on niin paljon liikennettä, että se on melkein Suomen vilkkain kenttä. Ilman Helsinki-Vantaata se olisikin. Oulu on myös epävirallinen maailman talvipyöräilypääkaupunki – kaupungissa ja sen ympäristössä pyörätieverkoston pituus oli vuonna 2021 jo lähes 1000 kilometriä ja lisäkilometrejä syntyy koko ajan. Vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi kruunatussa Oulussa riittää menoa ja meininkiä ympäri vuoden.

Oululla on tällä hetkellä todellakin monta rautaa tulessa – ennen kulttuuripääkaupunkivuottaan kaupunki saa kunnian toimia myös vuoden 2025 asuntomessualueena. Hartaanselänrantaan rakentuu seuraavien vuosien aikana kestävän kehityksen periaatteiden mukainen ja luontoarvoja kunnioittava asuinalue, joka palvelee kaikkien oululaisten tarpeita.

Lue lisää


Oulun kaupunginteatteri

Tule ja tunne Oulun teatteri!

Oulun teatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä. 

Teatterissa tuotetaan puhenäytelmien lisäksi myös oopperaa ja muuta musiikkiteatteria sekä uusia kotimaisia ja ulkomaisia kantaesityksiä. Teatteri suunnittelee ohjelmistoon vuosittain myös lapsille suunnattua ohjelmistoa ja järjestää Lasten ja nuorten teatterifestivaalit.

Maamme ammattiteatteriverkostossa Oulun kaupunginteatteri lukeutuu suurten ammattiteattereiden joukkoon.

Lue lisää


Oulun Yliopisto

Oulun yliopisto on kansainvälisesti toimiva tiedeyliopisto, joka rakentaa tulevaisuuden uutta osaamista, hyvinvointia ja sivistystä monitieteisen tutkimuksen ja koulutuksen keinoin. Tulevaisuuden osaaminen on uuden tiedon löytämistä, hyödyntämistä ja soveltamista. Oulun yliopisto tutkii ihmistä ja kulttuureja muuttuvassa elinympäristössä sekä uuden teknologian mahdollisuuksia ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi. Oulun yliopisto on arktisten olosuhteiden, ympäristön, teknologian ja kulttuurin asiantuntija.

Vuonna 1958 perustettu, yli 13 000 opiskelijan ja lähes 3000 työntekijän muodostama tutkimus- ja koulutusyhteisö on Suomen monitieteisimpiä ja suurimpia yliopistoja. Oulun yliopiston kahdeksan tiedekuntaa ja monet erikoistuneet tutkimusyksiköt luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille ja uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin.

Lue lisää


Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Tule mukaan alueelliseen yrittäjäverkostoon Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiin!

Meidän joukkoomme on helppo sujahtaa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja paikallisyhdistysten muodostaman kattavan verkoston lisäksi, meillä on verkostoja yksinyrittäjille, nuorille, kasvuyrittäjille, vaikuttajille, senioreille ja Parempaa Pisnestä Yhdessä – verkosto, tutustu verkostoihin. Olemme aina kiinnostuneita juuri sinun yrittäjätarinasta ja sinusta. Meillä yrittäjät tekevät yhteistyötä ja auttavat toisiaan. Ympäri vuoden meillä on juuri sinulle monipuolisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Jäsenetuja käyttämällä säästät euroja ja asiantuntijat ovat sinun käytettävissä. Myös vaikuttamistyöstä kiinnostuneille on paikkoja haettavana joka vuosi. Tule mukaan!

Lue lisää


Osuuskauppa Arina

Osuuskauppasi tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen.

Arinan Prismat, S-marketit, Salet, Sokokset, ABC:t, Amarillot, Coffee Houset, Frans & les Femmesit, Rossot ja Sokos Hotellit sekä muut toimipaikat palvelevat päivittäin yli 100 000 asiakasta, pääosin omistajiamme.

Tiesitkö, että Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti yli 180 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta? Sinäkin voit halutessasi liittyä Arinan omistajaksi joko toimipaikoissamme kauppareissusi yhteydessä tai täällä verkossa.

Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Käyttämällä palveluja saa hyötyjä: edullisemman ruokakorin, tuote- ja palveluetuja, Bonusta ja maksutapaetua, edullisempia pankkipalveluja ja muita hyötyjä keskimäärin lähes 600 eurolla taloutta kohden vuodessa.

Arinan tehtävänä on huolehtia myös Pohjois-Suomen ja pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin kehittämisestä. Kasvusta ja menestymisestä syntyvät hyödyt kohdistetaan aina suoraan tai välillisesti pohjoissuomalaisten omistajien hyväksi. Teemme tätä rakkaudesta Pohjois-Suomeen.
Tervetuloa osuuskauppaan!

Lue lisää


Neotar

Neotar on oululainen strategisen markkinointiviestinnän ketterä ja palveleva kumppani, jonka tarkoitus on helpottaa yritysten markkinointia ulkoistetun markkinointipäällikön tavoin. Meidät erottaa muista se, että mielestämme kaiken kuuluu lähteä elävästä strategiasta – markkinointi on vain yksi keino toteuttaa halutut tavoitteet. Autamme asiakkaitamme siis strategian kirkastuksessa ja visualisoinnissa, sen lisäksi Neotarilta saa myös kaikki normaalit mainostoimistopalvelut.

Lue lisää