Yhteistyökumppanit

Kaleva Media

Pohjoisen puolesta vuodesta 1899

Kaleva Media tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Kaleva Media panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä paikallis- ja ihmisymmärrykseen perustuvaan markkinoinnin kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa.

Kaleva Median mediabrändejä ovat maakuntalehdet Kaleva ja Lapin Kansa, Radio Kaleva, verkkolehti Pohjoisen Polut, kaupunkilehdet Forum24, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Raahelainen ja paikallislehdet Raahen Seutu, Pyhäjokiseutu, Koillissanomat, Iijokiseutu, Rantalakeus ja Siikajokilaakso sekä niiden kattavat digitaaliset kanavat ja palvelut.

Myös yli 60 ristikko- ja aikakauslehteä kustantava Kolmiokirja Oy on osa Kaleva Mediaa. Markkinointipalveluita tarjoavat vaikuttajamarkkinointiin ja sen suunnitteluun erikoistunut Indieplace sekä Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka Offerilla.

Lue lisää


Loihde Factor

Loihde Factor on tekijä, joka tekee tavallisesta parempaa. Meille se tarkoittaa sitä, että autamme asiakkaitamme näkemään asiat uudessa valossa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa ja teknologiaa, ja luomaan eteenpäin katsovia ratkaisuja - olivatpa ne sitten digitaalisessa maailmassa tai sen ulkopuolella. Rethink to Happify.

Lue lisää


Siili

Siili on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä.
 
Muutamme visioita voittaviksi digitaalisiksi strategioiksi, dataa kirkkaiksi näkemyksiksi ja varhaisia ideoita vaikuttaviksi innovaatioiksi ja palveluiksi. Olemme paras kumppani sekä synnyttämään kasvua että tuomaan tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisessa muutoksessa.
 
Siilin arvo on vastuunkanto. Autamme luomaan parempaa huomista huolehtimalla Siileistä ja maailmasta sekä varmistamalla, että olemme vastuullisia kaikessa toiminnassamme. Sitoudumme vastuullisuuteen kaikessa toiminnassamme aina toimistojemme hankinnoista asiakkaiden kanssa toimimiseen.
 

Siilille vastuullisuus on taloudellista, sosiaalista ja ympäristöä koskevaa. Yksi esimerkki vastuullisuusteoistamme on SiiliMetsä, jossa istutamme vuosittain puita kompensoimaan työntekijöidemme hiilijalanjäljen niin työ- kuin vapaa-ajaltakin.

Lue lisää


Lähitapiola Pohjoinen

Arvoseminaarin kumppani LähiTapiola Pohjoinen on 100 % asiakkaidensa omistama, kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Tarjoamme palvelujamme henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaillemme henkilökohtaisesti ja paikallisesti Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä alueyhtiöstä.

Asiakkaiden omistamana paikallisena yhtiönä turvaamme toiminnallamme omistaja-asiakkaidemme elämää; lisäksi toiminnallamme on laajempi vaikutus alueen hyvinvoinnin, taloudellisen menestyksen ja kestävän tulevaisuuden hyväksi. Vastuullisuustyötä toteutamme mm. Hyvinvoiva Pohjoinen -lahjoituksin, lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastamiseen kohdennetulla Nuori Pohjoinen -tuella, vahingontorjuntatyöllä kuten sammutintarkastuksilla ja hätäensiapukoulutuksilla, henkilökunnan vapaaehtoistyöllä sekä oppilaitosyhteistyöllä.

Lue lisää


Neotar

Lue lisää


Scene Arts

Lue lisää